Řidič (39) byl pod vlivem drog, v autě měl tyto sáčky a dózy s marihuanou!
Nalezené sáčky s drogou. Foto: Policie ČR
Most

Most - Zákony měl porušit 39letý Chomutovan. Ten byl nedávno v Mostě v odpoledních hodinách v ulici Dělnická kontrolován policisty dopravního inspektorátu při řízení motorového vozidla. Hlídka pojala jednak z chování řidiče a také z odéru linoucího se z vozidla podezření na užití marihuany a provedla u řidiče test na návykové látky, který ukázal na canabis.

"Řidič se podrobil lékařskému vyšetření a odběru biologického materiálu ve zdravotnickém zařízení. Toxikologickým vyšetřením byla prokázána přítomnost účinné látky v těle řidiče a policisté mu sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Dopravní policisté následnou kontrolou ve vozidle nalezli dvanáct sáčků s rostlinným materiálem a dvě dózy s podobnou látkou," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Věci policisté zajistili a předali kolegům Toxi týmu. Ti materiál odeslali na odbor kriminalistické techniky k provedení analýzy. "Tou byla zjištěna přítomnost kanabinoidní látky. Obviněný tedy přechovával neoprávněně pro vlastní potřebu téměř 15 gramů sušeného konopí. Vyšetřovatel Chomutovana obvinil i z přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu," dodala mluvčí policistů.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru