Alkohol zmáhá lidi v Mostě. Muž usnul v kontejneru, další tři přímo na ulici
Ilustrační foto
Most

Most - Strážník toho času mimo službu si všiml muže, který spal v kontejneru. O osobě informoval kolegy na lince 156 a na místo byla vyslána motohlídka strážníků, kteří muže vzbudili a provedli kontrolu jeho totožnosti.

Muže, který byl pravděpodobně pod vlivem alkoholu nebo jiné návykové látky, upozornili, aby si našel bezpečnější místo na odpočinek, a poté ho z místa vykázali.

"Strážníci také vyjížděli na tři oznámení občanů o osobách ležících na veřejném prostranství, nejčastěji pod vlivem alkoholu nebo jiné návykové látky. Ve všech případech strážníci osoby probudili, provedli kontrolu totožnosti, zjistili, jestli nepotřebují zdravotnickou pomoc, a poslali je domů," uvedla Veronika Loucká, tisková mluvčí Městské policie Most.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru