Po koncertu si lidé stěžovali na hluk. Volající si myslel, že strážníci hospodské před příjezdem varují
Ilustrační foto: CC0
Most

Litvínov - Opakovaně v sobotu volali lidé kvůli rušení nočního klidu Městskou policii v Litvíno ě. Stěžovali si na hluk od hostů před Loutkárnou i před Srdcovkou, kam se šli bavit lidé po koncertu na Loučkách.

Oznamovatelé si stěžovali na ohňostroj i to, že někdo u hospody musí házet popelnicí, či něco ničit. Strážníci opakovaně jezdili na zmiňovaná místa na kontrolu, po jejich příjezdu byl na místě ale vždy klid.

Při dalším oznámení se již volající rozčiloval, že strážníci před svým výjezdem obsluhu určitě varují, aby při jejich příjezdu byl před hospodou skutečně klid. Při jednom z výjezdů strážníci zjistili u Srdcovky, že je v provozu předzahrádka, byť bylo již po 22. hodině.

Provozovatel se hájil tím, že netušil, že nařízení o uzavření předzahrádek platí i o víkendu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru