Policisté stíhají dva dealery pervitinu z Mostecka. Jeden za drogu ani nechtěl peníze
Ilustrační foto. Zdroj: Policie ČR
Most

Mostecko - Muž ve věku 34 let z Mostu měl dle policistů mosteckého Toxi týmu v Litvínově v letošním roce v měsíci květnu obstarat a následně zdarma poskytnout jinému přesně nezjištěné množství psychotropní látky metamfetamin.

Vyšetřovatel muže obvinil z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a stíhá ho na svobodě.

Ze stejného přečinu čelí obvinění i 31letý muž z Mostu. "Jak zjistili kriminalisté zabývající se drogovou kriminalitou, měl Mostečan loni i letos v období několika měsíců na různých místech města Mostu obstarat a prodat nejméně v devíti případech přesně nezjištěné množství metamfetaminu za různé finanční částky osobám z řad toxikomanů," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Obvinění muži jsou stíháni na svobodě a soud je může v případě prokázání viny omezit na svobodě až na dobu pěti let.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru