Muž v noci před domem napadl ženu s kočárkem, útok směřoval i na strážníky
Ilustrační foto
Most

Most - Při kontrolní činnosti po půlnoci strážníci zaznamenali muže, který značně hlasitě a vulgárně napadal ženu s kočárkem. Strážníci se ženy zastali a muže vyzvali, aby svého jednání zanechal a prokázal totožnost.

Muž se uklidnil a slíbil, že odejdou do místa bydliště. Strážníci na místě počkali, aby se přesvědčili, že muž nebude pokračovat ve slovním napadání ženy. Ale po chvíli muž začal ženu opět vulgárně napadat.

Do sporu se před domem přidal bratr ženy, který se snažil podnapilého útočníka uklidnit. To se mu nepovedlo a následně se ho jeho švagr pokusil napadnout. "Na to strážníci ihned zareagovali a vyzvali útočníka, aby zanechal protiprávního jednání. Když se pokusil napadnout i zasahujícího strážníka, byli nuceni použít donucovací prostředky a přiložit mu pouta. Následně již zklidněného muže převezli ke zdravotnickému vyšetření po použití donucovacích prostředků a podezření z přestupku oznámili odboru správních činností magistrátu města Mostu," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru