Hledaní v Mostě: Strážníci ve městě poznali a zajistili pět osob, po kterých toužila Policie ČR
Foto: MP Most
Most

Most - Strážníci v Mostě poznali a zajistili pět hledaných osob a předali je Policii ČR.

Při kontrolní činnosti v ul. Bělehradská si motohlídka strážníků mostecké městské policie všimla osoby, o které věděla, že se nachází v databázi osob hledaných Policií ČR.

Další hledanou osobu strážníci poznali a zajistili u kulturního domu Repre, dva muže v celostátním pátrání pak zajistili v lokalitě stovek.

V půl druhé ráno si všimla motohlídka strážníků při kontrolní činnosti dalšího muže, o kterém věděla, že byl v minulosti opakovaně hledán Policií ČR. Provedla u něj kontrolu totožnosti a bylo zjištěno, že se strážníci nemýlili, a muž je opět na seznamu hledaných osob.

"Všechny hledané osoby strážníci předali policistům Policie ČR. Ani v jednom případě strážníci nemuseli použít donucovací prostředky, nedošlo ke zranění osob ani ke škodě na majetku," uvádí mluvčí strážníků Veronika Loucká.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru