Muž si vzal v práci bez souhlasu služební auto a tankoval si benzin. Má přitom zákaz řízení
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil ze zločinu krádeže, přečinů maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, neoprávněného užívání cizí věci a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku 31letého muže z Mostu.

Ten měl na svém pracovišti užívat opakovaně a to minimálně v 11 případech bez souhlasu firmy služební motorové vozidlo po dobu více jak jednoho měsíce. Zároveň měl neoprávněně tankovat do vozu pohonné hmoty firemní tankovací kartou.

Poškozené firmě tak způsobil škodu ve výši 17 tisíc korun. Auto řídil i přesto, že má od soudu vydaný platný zákaz řízení vozidel na tři roky. Obviněný je stíhán na svobodě a u soudu mu hrozí v případě uznání viny trest odnětí svobody na dvě léta až osm let.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru