Charitativní přehlídka Móda a hvězdy se přesouvá o měsíc
Show Móda a hvězdy v loňském roce. Foto: Olga Markuzziová
Most

Most - Velká módní show, na kterou se nejen Mostečané těší každým rokem a na níž vstupenky zmizí v prodeji během několika dnů, se měla uskutečnit již příští neděli 18. října.

Díky novému vládnímu nařízení kvůli pandemii onemocnění Covid-19 se však v plánovaném termínu neuskuteční a její realizace se přesouvá o čtyři týdny. „Vzhledem k vládním nařízením o uzavření divadel jsme nuceni posunout termín charitativní módní přehlídky Móda a hvězdy na 15. listopadu 2020. Nezbývá nám nic jiného než doufat, že to bude termín, kdy se v divadle potkáme a kdy už budeme žít zase v alespoň trochu normálním světě.

Nedovedla jsem si na jaře, kdy jsme byli všichni doma zavření kvůli 200 pozitivních případů, že se naše rok připravovaná akce neuskuteční, ale vše je jinak a nám nezbývá než se modlit a věřit, že se v listopadu nebude opakovat stejná situace. Díky vaší podpoře máme pro děti připravené šeky s částkami, které jim pomohou s pobyty mimo dětský domov a Klokánek a věříme, že jim je budeme moci v listopadu předat,“ oznamuje Petra Vyoralová, majitelka Svatebního salonu Delta a organizátorka akce Móda a hvězdy.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru