Kamarádi zabalili muži vozidlo do potravinové fólie. Někdo na vtipálky zavolal strážníky
Kamarádi zabalili muži vozidlo do potravinové fólie. Strážníci ho upozornili a zamezili tak možná nepříjemnému rannímu zdržení při vybalování vozidla. Foto: MP Most
Most

Most - Půl hodiny po desáté hodině večerní zavolal na linku 156 oznamovatel, že vidí skupinu tří osob, která pravděpodobně něčím oblepuje zaparkované vozidlo a mohlo by dojít k jeho poškození.

Po příjezdu motohlídky se již u vozu nikdo nenacházel a strážníci na místě zjistili, že auto někdo zabalil do potravinové fólie. "Hlídka vyrozuměla majitele vozidla, který se dostavil na místo a strážníkům sdělil, že asi ví, o co jde, jedná se o žert, a že mu auto do fólie zabalili kamarádi," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Majitel vozidla strážníkům poděkoval a sdělil, že nechce situaci nijak řešit, a fólii si z vozidla sám odstraní.

O vtipnosti lze spekulovat. Nelze ale diskutovat o tom, že by šlo o nějak originální zábavu. V Mostě se již podobný případ objevil. Auto zabalené do folie jsme zveřejnili na tomto odkazu před dvěma lety.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru