Cizinec chtěl utéct před hlídkou policistů v Mostě. V Česku byl totiž nelegálně
Ilustrační foto
Most

Most - Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání je podezřelý 39letý cizinec. Když ho v úterý večer v centru Mostu kontrolovali policisté z oddělení hlídkové služby, nebyl schopen prokázat svou totožnost a pokusil se utéct.

"Když pak předložil cestovní pas, zjistili policisté prověřením v evidencích, že se na českém území zdržuje neoprávněně, protože mu byl pobyt na území členských států Evropské unie zakázán na základě rozhodnutí o správním vyhoštění, které vydala pražská cizinecká policie," uvedla policejní mluvčí Šárka Poláčková. Z území České republiky měl muž vycestovat do 26. října letošního roku.

Podezřelý byl zadržen a umístěn do policejní cely. Případem se poté zabývali policisté cizinecké policie ve zkráceném přípravném řízení a spisový materiál hned následující den předali státnímu zástupci.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru