Hasiči pokračují v odběru vzorků v domovech socálních služeb. Dnes v Mostě a Janově
Ilustrační foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Mostecko - Odběrový tým Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje dnes odebírá vzorky na testy 14 klientům v Domově sociálních služeb v Litvínově - Janově a 12 klientům v Městské správě sociálních služeb v Mostu. 

Speciálně proškolení hasiči tak pokračují v testování klientů na přítomnost nového koronaviru v domovech sociálních služeb po celém kraji. Před týdnem vyjely dva odběrové týmy do Domova sociálních služeb v Křížatecké ulici Litvínově – Janově, kde by mělo být otestováno 102 klientů.

"Příslušníci prošli před dvěma týdny školením v Krajské zdravotní v Ústí nad Labem. Celkem je proškoleno 12 hasičů - zdravotníků," uvedl mluvčí hasičů Ústeckého kraje Lukáš Marvan.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru