U děr v zemi v Mostě se objevují tyto cedulky. Neodstraňujte je!
Cedulky označují položení návnady. Foto: město Most
Most

Most - Město Most prosí občany, aby neodstraňovali tabulky, které informují, že je v okolí položena návnada s jedem proti hlodavcům. Ochráníte tak nejen své domácí mazlíčky, ale i své děti.

V průběhu roku se na oddělení životního prostředí obrací občané se žádostmi o provedení deratizace, kterou zajišťuje Most pouze na pozemcích v majetku města. Pracovnice oddělení provede společně s odbornou deratizační firmou pokládku návnad a místa, kam se návnady dávají, se řádně označí cedulkami. Bohužel se velice často stává, že při další kontrole cedulky chybí. Lidé by si měli uvědomit, že cedulky s informacemi o položení návnad jsou tam hlavně kvůli nim, aby si např. ohlídali své psí mazlíčky, kteří by po pozření návnady mohli mít vážné zdravotní problémy, u malých plemen by mohlo dojít i k uhynutí.

"Žádáme vás proto, abyste cedulky s označením nechávali na místě," píše magistrát na svém webu.

A pokud nebudete udržovat pořádek kolem domu, zejména u kontejnerového stání, vytváříte tak skvělé podmínky pro množení hlodavců. Technické služby sice zabezpečují úklid nepořádku, ale než se dostanou k vašemu domu, vykrmili jste si nejednoho potkánka.

Takže pokud budete eliminovat výskyt odpadků kolem kontejnerů, nebude se vašim nezvaným hostům u vás líbit.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru