Z Cascade se nemá stát ubytovna. Most chce zachránit centrum města a hotel koupit
Hotel Cascade v centru města. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Co by se stalo s centrem města Mostu, kdyby se z hotelu Cascade pod novým majitelem stala ubytovna? Město nechce riskovat zhoršení bezpečnostní situace v této lokalitě, proto jedná o odkupu budovy.

Jednání pokročila, radní již doporučili zastupitelům schválit odkup hotelu Cascade. Zastupitelé budou o odkupu jednat na svém letošním posledním zasedání. Radní doporučují zastupitelům schválit výkup hotelu za smluvní kupní cenu 81 milionů korun včetně DPH.

"Důvodem je stabilita centra města a dalších aktivit souvisejících s okolí Repre," komentuje rozhodnutí radních mluvčí města Klára Vydrová.

Dále doporučují radní zastupitelům založit společnost CASCADE servisní s. r. o. sídlem Most.

O hotel měl podle dostupných informací zájem místní podnikatel, který měl záměr vytvořit v bývalém Muromu ubytovnu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru