Exploze rozmetala stánek na langoše na třídě Budovatelů. Nahradí ho nový
Stánek na třídě Budovatelů po srpnové explozi. Foto archiv: Michal Hrdlička
Most

Most - Na třídě Budovatelů v Mostě přibude nový prodejní stánek. Bude náhradou za zničené malé občerstvení, které bylo zničeno letos v srpnu po požáru a následné explozi.

Radní v minulém týdnu schválili pořízení nového prodejního stánku na třídě Budovatelů, který byl zničen v létě z důvodu exploze tlakové nádoby, od společnosti mmcité 1 a.s.

Stánek bude instalován na základě dodržení jednotného vzhledu všech těchto zařízení.

Původní stánek zachvátil 22. srpna v ranních hodinách požár. Během požáru došlo k explozi tlakové nádoby na propan-butan. Přivolaná jednotka mosteckých hasičů požár krátce po svém příjezdu dostala pod kontrolu a po ochlazení vynesli ven několik dalších propanbutanových tlakových nádob.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru