Most zabránil vzniku ubytovny v centru města! Odkoupí hotel Cascade, rozhodli zastupitelé
Hotel Cascade. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Město Most přistoupilo k významnému kroku. Mostečtí zastupitelé na svém úterním jednání odsouhlasili výkup hotelu Cascade za smluvní kupní cenu 81,07 milionu korun včetně DPH. Podle vedení města se jedná o jednu z nejvýznamnějších budov v centru města a hrozilo vážné riziko, že se z hotelu stane ubytovna.

„Toto rozhodnutí považuji za velmi důležité a jsem přesvědčen, že budoucnost potvrdí jeho správnost. Vlastnictví hotelu, divadla a zrekonstruovaného Repre s kongresovým sálem bude tvořit významnou synergii důležitou pro rozvoj centra a celého města Mostu,“ říká primátor města Mostu Jan Paparega.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru