Policisté našli uvnitř bytu ženu v bezvědomí se slabým tepem. Upozornila na ni telefonem žena z Prahy
Ilustrační foto
Most

Most - Na linku 156 se obrátila žena z Prahy, že jí volala její maminka z Mostu, že má obavy o svou sousedku, kterou již tři dny neviděla vyjít z bytu a na zvonění a bouchání nereaguje.

Po přijetí oznámení byla na místo vyslána motohlídka strážníků, která se po svém příjezdu spojila s matkou oznamovatelky. Ta strážníkům označila byt sousedky. Strážníci na místě oslovili další sousedy, aby zjistili, zda ženu někdo neviděl. Všichni shodně uvedli, že byla viděna naposledy před třemi dny.

SStrážníci na místo přivolali Policii ČR a policista rozhodl o otevření bytu. Přivolaný zámečník dveře otevřel a uvnitř bytu byla nalezena na zemi ležící žena, která byla v bezvědomí. Policisté poté zjistili, že žena dýchá a má slabý puls," přibližuje zásah mluvčí Městské policie Most Veronika Loucká.

Žena byla následně uložena do stabilizované polohy a byla přivolána zdravotnická záchranná služba. Strážníci pomohli zdravotníkům s přenesením ženy do sanitky a žena byla převezena do nemocnice.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru