Strážníci zajistili dva muže, kteří byli na seznamu hledaných osob. Jeden z nich dostal i pokutu za pití rumu na veřejnosti
Strážníci zajistili tyto dva muže. Foto: MP Most
Most

Most - Člen ostrahy nádraží Českých drah oznámil na linku 156, že vykázal z vestibulu nádraží osoby, které narušovaly veřejný pořádek, a nyní popíjejí rum před nádražím. Strážníci na místě zjistili dvě osoby popíjející alkohol tam, kde je to zakázáno vyhláškou města.

Při kontrole totožnosti a následné lustraci pak strážníci zjistili, že jeden z mužů je na seznamu osob hledaných Policií ČR. Strážníci uložili oběma mužům pokutu na místě ve výši 1000 Kč a hledaného muže předali Policii ČR.

Při kontrolní činnosti po jedné hodině ranní motohlídka strážníků uviděla muže, o kterém se domnívali, že je hledanou osobou. Po kontrole jeho totožnosti a následné lustraci bylo zjištěno, že se muž skutečně nachází na seznamu hledaných osob.

Strážníci muže předali policistům Policie ČR. "V průběhu zákroků nedošlo k použití donucovacích prostředků, ke zranění osob ani ke škodě na majetku," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru