Řidiči uváznutému na kolejích v havarovaném autě ostatní vytrhli dveře a pomohli mu ven
Automobil po nehodě. Foto: čtenář
Most

Most - Na pomoc přispěchali řidiči jedoucí okolo dopravní nehody na okraji Mostu šoférovi, který se svým vozem vyjel v pátek odpoledne z vozovky a skončil v kolejích.

Jakmile se ostatní motoristé dostali k nabourané škodovce, vytrhli dveře a pomohli řidiči z vraku. Nehoda nedopadla naštěstí tragicky a nejhůře ji odneslo motorové vozidlo. "Jednotka ze stanice Most zasahovala u dopravní nehody osobního auta u nákladového nádraží v Mostě. Auto skončilo v tramvajovém kolejišti. Nikdo nebyl zraněn," informovali hasiči v pátek odpoledne k havárii.

Tramvajový provoz byl přerušen. Auto vyletělo ze silnice v úseku, kde se nedaleko sídliště Železničářů spojují čtyři pruhy v dvoupruhovou silnici ve směru z Mostu na Litvínov.

Hasiči vozidlo vytáhli a místo nehody uklidili. Aktuálně jsme o karambolu informovali zde.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru