Mladík o půlnoci řádil v Mostě. Oblečený jen ve slipech šplhal po hromosvodu, pak vysypal popelnici
Foto: městská policie Most
Most

Most - Na linku 156 oznámil po půlnoci oznamovatel, že byl svědkem toho, jak nějaký opilec oblečený jen ve slipech převrhl odpadní kontejner a nyní se pokouší šplhat po hromosvodu.

Na místě strážníci zajistili značně podnapilého mladého muže, který byl oblečený pouze ve spodním prádle a znovu usilovně vysypával kontejner se sklem. Strážníci mladíka vyzvali, aby okamžitě přestal skleněný odpad vysypávat, což ihned uposlechl. Poté muže vyzvali, aby prokázal svoji totožnost. Muž u sebe samozřejmě neměl doklady, tak ho strážníci doprovodili do místa bydliště, aby mohl svoji totožnost prokázat.

Mladík měl problém odemknout byt, souvisle hovořit i vyndat občanský průkaz z peněženky. Zároveň se se strážníky chvílemi dohadoval a chvílemi se omlouval. Strážníci zvyklí na podobné incidenty s notnou dávkou trpělivosti nakonec docílili toho, že se podnapilý mladík zklidnil a odešel v doprovodu svého kamaráda spát.

Celou událost strážníci zaznamenali na minikameru a záznam jako důkazní prostředek spolu s úředním záznamem o podezření z přestupku postoupili správnímu orgánu na Magistrát města Mostu k dalšímu řešení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru