Povedený kamarád! Požádal přítelkyni o odvoz, pak ji nechal trčet na benzínce
ilustrační foto: CC0
Most

Lounsko, Most - Ve zkráceném přípravném řízení řeší lounští policisté případ, kdy 28letý muž z Mostu ujel své kamarádce autem a nechal jí na benzínové čerpací stanici. Předtím ji měl požádat, aby ho z Mostu odvezla do Loun.

Ona si tedy půjčila vozidlo patřící jejímu příbuznému a i s dotyčným vyrazila na cestu. Na Lounsku se rozhodli natankovat benzín. Za tím účelem předala mladá žena svému spolujezdci klíčky od vozidla a sama šla do prodejny čerpací stanice s tím, že si něco koupí a poté zaplatí za benzín. Její kamarád však po natankování sedl do auta a odjel neznámo kam. Vše tedy oznámila na policii.

"Další den policisté vozidlo i muže vypátrali na Lounsku. Poté ho zadrželi a sdělili mu podezření z trestného činu neoprávněného užívání cizí věci. Mladý Mostečan nedokázal vysvětlit, proč to udělal, prý to byl zkrat. Majitel se tedy nakonec svého vozidla dočkal, policisté mu ho další den vrátili," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Povedenému kamarádovi může u soudu za jeho jednání hrozit trest odnětí svobody až na dvě léta nebo zákaz činnosti.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru