Mostečan prodával na ulici kradené věci z drogerií
Ilustrační foto
Most

Litvínov - Na nákupy za pět prstů přišel do jedné litvínovské drogerie dvakrát 38letý muž z Mostu. Lup prý prodal na ulici neznámým lidem.

V jednom případě měl z prodejního regálu vzít parfémy v hodnotě 898 korun, které si ukryl do tašky a poté prodejnu opustil bez zaplacení. Po několika dnech šel do téhož obchodu znovu.

Ze zboží si vybral oleje, mast a krém. Čtyři výrobky si měl schovat do oděvu a z obchodu odešel bez úhrady. Zaměstnankyně prodejny chtěla muže zadržet, ten ale rychle zmizel.

"Litvínovští policisté totožnost neznámého podnikavce odhalili díky osobní znalosti a v obou případech mu sdělili podezření ze spáchání přečinů krádeže ve zkráceném přípravném řízení. Mostečan údajně odcizené přípravky prodával na ulici neznámým osobám a utržené peníze použil pro vlastní potřebu," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru