Jeden řidič si dal před jízdou jointa, druhý po chvíli přiznal panáky
Ilustrační foto: CC0
Most

Litvínov, Most - Strážníci litvínovské městské policie zastavili jedoucí auto v ulici Tyrše a Fügnera, o jehož posádce měli informaci, že před jízdou požila omamné látky. Řidiče pod vlivem našli i policisté v Mostě.

Šofér se v Litvínově tamním strážníkům přiznal, že si před jízdou dal jointa s marihuanou, což potvrdil i test na přítomnost omamných látek v těle. Strážníci proto přivolali kolegy z Policie ČR a předali jim posádku vozu i záznam jednání s řidičem.

Mostečtí policisté kvůli nestandardní jízdě po ulici Zdeňka Štěpánka zastavili v ulici Česká ve večerních hodinách v neděli řidiče osobního vozidla. Z řidiče byl cítit alkohol, hlídce však uvedl, že nic nepil. Policisté u něj kvůli podezření z užití návykové látky provedli dechovou zkoušku, která byla opakovaně pozitivní s výsledkem 1,2 promile alkoholu v dechu. Až při dechové zkoušce přiznal panáky.

Policisté mu další jízdu zakázali a podezřelého zadrželi. Na druhý den mu sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru