Okolo koridoru je uklizeno! Odpadky se vešly do dvou nákladních aut
Uklizený svah vedle hlavní silnice. Foto: ŘSD
Most

Most - Hromady nepořádku okolo silnicie 1/13 odkrylo jarní kácení křovin a náletových dřevin. Odpadky, dílem řidičů, kteří je vyhazují z oken projíždějících aut, dílem bezdomovců, kteří je tam v houštinách odkládali, jsou pryč.

O dokončení úklidu informovalo Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD). "Úklid pod mostem u vlakového nádraží v Mostě a na pozemku kolem silnice I/13 provedli pracovníci ŘSD. Nejprve se jednalo o odstranění náletů a dřevin, pak byly na řadě odpadky. Hromady se vešly do dvou nákladních aut," sdělili silničáři.

Kromě uklizeného okolí silnice budou řidiči cestu vnímat i jinak: Ve směru od Chomutova na Teplice se pokládá nový asfaltový koberec. V místě je snížena rychlost a doprava je převedena do jednoho dvoupruhu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru