Silničáři pokračují v čištění okolí hlavního silničního tahu
Vyčištěné okolí silnice u Obrnic. Foto: ŘSD
Most

Most - Po tom, kdy silničáři vykáceli náletovou zeleň podél koridoru v Mostě a z uvolněných prostor odvezli dva nákladní vozy plné odpadků, pokračují v uklízení nepořádku po motoristech.

Ředitelství silnic a dálnic nyní zajišťuje úklid komunikací Ústeckého kraje. Po Mostu kolem silnice I/13 probíhá sběr odpadků mezi Obrnicemi a Bílinou. Následuje čištění příkopů a betonových propustků tak, aby bylo po zimě funkční celkové odvodnění komunikací a nedocházelo k podmáčení terénu silnic, informuje ředitelství silnic.

Mezi nejčastěji sbírané odpadky patří vyhozené pet lahve, množství igelitových sáčků, pytlů či tašek. V Mostě ale uklízeli i kočárky, které k silnici přivezli bezdomovci.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru