Nový životní styl Mostečanů: Jídlo z Mekáče nebo KFC u jezera
On ten kelímek někdo uklidí. V horším případě ho vítr odnese na vodu.
Most

Most - Kdo se v posledních dnech vypravil k jezeru Most, pokud to počasí dovolilo, mohl pozorovat jednu stále se rozvíjející aktivitu: Skupinky převážně mladých lidí posedávajících na kaskádách nad pláží, usrkávajících z totožných kelímků a krmících se ze stejných krabiček.

Mostečané si oblíbili pikniky u vloni otevřeného jezera Most, ke kterým využívají převážně jídlo a pití dovezené z něktrého z řetězců rychlého občerstvení. Vypadá to jako nový životní styl a náplň volného času. O oblíbenosti hamburgerů nebo obalovaných kuřat svědčí obaly v koších, ale ve velké míře i mimo ně.

Někteří lidé prostě dosvačí a zbytky nechají, kde naposledy seděli. Nic na tom, že koš je o pět metrů dále a je v něm stále dostatek místa.

O přístupu některých obyvatel města k pořádku svědčí ještě jedna věc: Stačí si projít velké parkoviště nad hlavní pláží a všímat si odhozených nedopalků. Místy tvoří už solidní nánosy.

1705kuraci

Kuřáci a jejich vztah k životními prostředí. Odhazují cigarety i na podlaze u sebe doma v obývacím pokoji?

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru