Blíží se velká rekonstrukce ulice SNP a stavba kruhového objezdu
V těchto místech vznikne kruhový objezd. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - V červnu vyjedou stavební stroje do ulice Slovenského národního povstání. Začne totiž již avizovaná rekonstrukce komunikací a výstavba kruhového objezdu. Práce by měly trvat do října letošního roku a budou rozděleny do tří etap.

O stavbě aktuálně informují Mostecké listy. V rámci prací bude provedena rekonstrukce stávajících komunikací včetně odvodnění, výstavba pruhů pro cyklisty, nová okružní křižovatka, rekonstrukce stávajících a vytvoření nových parkovacích stání v celkovém počtu 208 míst, rekonstrukce části veřejného osvětlení, rekonstrukce autobusových zastávek a nové dopravní značení. V prostoru stavby bude provedena nová výsadba okrasných dřevin v částích středového pruhu a v ostrůvku nové okružní křižovatky.

Celá stavba bude probíhat ve třech etapách se zahájením ve směru od okružní křižovatky v ulicích Josefa Skupy - Slovenského národního povstání. Pokračovat bude ve směru ulice Slovenského národního povstání, kdy poslední etapou bude provedení nové okružní křižovatky v křížení ulic Slovenského národního povstání - Pod Resslem - Alej Boženy Němcové.

Stavbu bude provádět firma HERKUL a městskou pokladnu vyjde na necelých 15 milionů korun. V průběhu stavby dojde k omezení možnosti parkování a průjezdu v místě stavby. Přístup ke stávajícím budovám a přístup i příjezd pro potřeby vozidel integrovaného záchranného systému bude zajištěn.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru