VIDEO: Ozbrojený lupič přepadl v sousedním městě banku! Pátrá po něm policie
Zdroj: Policie ČR
Most

Teplice - Ve středu po půl dvanácté policisté přijali oznámení o přepadení bankovní pobočky v Teplicích, ul. Nákladní. Neznámý pachatel, který měl být ozbrojen střelnou zbraní, donutil zaměstnance k vydání finanční hotovosti a z místa činu utekl, zraněn nikdo nebyl.

Pachatel měl být ve věku kolem třiceti až pětatřiceti let, vysoký asi 175 cm, snědé pleti, na sobě měl modré rifle, tmavou bundu do pasu, v obličeji byl maskován šálou a na hlavě měl černou čepici, na rukou nasazené rukavice.

https://www.youtube.com/watch?v=C5N8RjBMJ5U

"V rámci prověřování okolností loupeže jsme zajistili fotografie, na kterých je zachycen neznámý muž, který by mohl kriminalistům poskytnout důležité informace k průběhu přepadení. Žádáme případné svědky, kteří se v době činu pohybovali v okolí obchodního centra Albert na ulici Nákladní a mohli by poskytnout jakékoliv informace k loupeži, případně k totožnosti muže zachyceného na fotografiích, nebo k jeho pohybu, nebo výskytu, aby kontaktovali policisty na nejbližší policejní služebně, případně poznatky sdělili na linku 158," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

2810lupickz2

Foto: Policie ČR

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru