Agresivní mladík plivnul pracovníkovi ostrahy do tváře, pak ho ještě pokousal
Ilustrační foto
Most

Most - Komisař mostecké policie zahájil trestní stíhání 20letého muže z Mostu pro přečiny výtržnictví a poškození cizí věci. Výtržnosti se měl mladík dopustit tím, že v jedné mostecké prodejně a v jejím okolí nejprve veřejně vulgárně urážel muže z ostrahy, kterému měl taky plivnout do tváře.

Slovní střet záhy přešel ve fyzický konflikt, při kterém měl obviněný poškozenému roztrhnout triko a poté i kopnout do jeho firemního vozidla. Po potyčce začal obviněný z místa utíkat. Pracovník ostrahy se snažil útočníka zadržet a při tom stihl výtečník zaměstnance prodejny dvakrát kousnout a způsobit mu zranění, se kterým napadený vyhledal lékařské ošetření.

"Agresora na místě zpacifikovala až přivolaná hlídka policie. Ta mladého Mostečana následně omezila na svobodě a převezla na služebnu Policie ČR. Škodu na vozidle poškozená společnost vyčíslila na částku přes 20 tisíc korun. Vyšetřování je vedeno na svobodě. Za toto jednání hrozí obviněnému v případě uznání viny trest odnětí svobody až na 2 roky," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru