REKLAMA
Že nesmíme řídit? To nás nezajímá, rozhodli se dva muži. Hrozí jim dva roky vězení
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Policisté hlídkové služby přistihli za volantem neřidiče. Mladý Mostečan byl kontrolou odhalen v nočních hodinách v mostecké ulici Mikoláše Alše. Strážci zákona zjistili, že auto řídil i přes tři vyslovené zákazy.

Za volant by však neměl usednout až do listopadu 2023. Na mosteckém obvodním oddělení si 25letý muž následně převzal sdělení podezření ze spáchání maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. V případě uznání viny mu hrozí až dvouleté vězení.

Dalším, kdo si z rozhodnutí úřadů zřejmě nic nedělá, je podle litvínovských policistů 37letý muž. Toho strážci zákona přistihli při řízení vozidla i přesto, že mu to soud až do ledna 2026 zakázal. Kontrolován byl tento týden v odpoledních hodinách v Lomu. Na obvodním oddělení v Litvínově mu policisté následně předali sdělení podezření ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Muži z Litvínovska za to nyní hrozí až dvouleté vězení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru