REKLAMA
Muž odcizil opilému spáči u nádraží batoh, chytili ho na cestě k Chanovu
Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámila žena, že byla svědkem toho, jak u nádraží jistý muž odcizil jinému, spícímu muži batoh. Dále uvedla popis podezřelého a směr jeho pohybu.

Operační pracovník na místo vyslal nejbližší motohlídku. Strážníci po chvíli uviděli osobu odpovídající popisu na cestě vedoucí do Chanova a muže zajistili. Ten se doznal, že batoh odcizil.

Mezitím zavolal na linku 156 další oznamovatel, že na lavičce u nádraží leží muž a může mít zdravotní problém. Na místo byla vyslána jiná motohlídka, která muže vzbudila a zjistila, že je pod vlivem alkoholu. Muž se probral a uvedl, že nepotřebuje lékařskou pomoc, jen usnul. Po chvíli zjistil, že se mu ztratil batoh.

"Obě motohlídky strážníků se spojily a strážníci okradenému muži ukázali fotografie batohu a jeho obsahu, který poznal. Strážníci přivolali na místo policisty a oba muže se všemi poznatky, batohem a dokumentací předali Policii ČR k dalšímu šetření," uvedla mluvčí Městské policie Most Veronika Loucká.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru