REKLAMA
VIDEO: Novinky v mosteckém útulku pro zvířata: Psi mají vylepšené kotce i výběhy
Nové oplocení v kotcích. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Značnými změnami prošel v posledních týdnech Útulek pro opuštěná a zatoulaná zvířata v Mostě. Od 1. května je pod správou Městské policie Most. Podívejte se na reportáž.

„V útulku už jdou vidět změny, které letos realizujeme. Mezi ty hlavní patří nové oplocení kotců či nové oplocení výběhů. Moc mě těší změny, které tady proběhly,“ říká náměstek primátora Marek Hrvol. Novinkou je také zavedení kamerového systému v areálu útulku. Připravené jsou nové karanténní boxy pro kočky.

O zvířata pečuje částečně obměněný tým lidí v čele s novou vedoucí. Starají se i o náležitou propagaci útulku, respektive zvířat, o která pečují.

https://www.youtube.com/watch?v=Jzwtt-5_rT8

V útulku je nyní 26 psů a čtyři kočky. S investicemi se tam nekončí. „Chystají se nové boudy pro psy, bude jich 12. Všechny budou vyhřívané. Reagovali jsme také na požadavky pracovníků útulku a všechny výběhy budou zastíněné,“ uvedl ředitel Městské policie Most Jaroslav Hrvol.

Lidé mohou útulku pomoci finančním darem. Na transparentním účtu je nyní okolo dvaceti tisíc korun. Peníze mohou být využívány například na úhradu některých zdravotnických úkonů u zvířat.

Aktuální nabídku zvířat a další informace o útulku najdete na stránkách městské policie mp-most.cz.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru