REKLAMA
Nepoučitelní! Jeden zloděj chtěl tvrdé pití se sýrem, další si strčil do oblečení salám. Kradli už dřív
Ilustrační foto
Most

Most - V neděli v odpoledních hodinách se rozhodli muži ve věku 31 a 57 let pro nákup za pět prstů. O jejich dopadení informují mostečtí policisté.

První z nich měl během pohybu na prodejní ploše mosteckého supermarketu uschovat čtyři lahve tvrdého alkoholu a jeden sýr. Místo do nákupního košíku vložil zboží za šest tisíc pod svoji bundu. Kolem pokladny pouze prošel.

Starší, muž z Litvínova, měl pro změnu uschovat ve svém oděvu šišku salámu v jedné z tamních prodejen. Potravinu za 140 korun taktéž nezaplatil. K jejich smůle byli oba zadrženi pracovníky ostrahy obchodů a následně předáni do rukou uniformovaných mužů.

Krátká chvíle stačila policistům na to, aby zjistili, že Mostečan i Litvínovan nedělali obdobnou věc poprvé. Byli již soudně za majetkové delikty potrestáni.

Na příslušných obvodních odděleních si převzali sdělení podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Uzná-li je soud vinnými, hrozí jim až tříletý pobyt za mřížemi.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru