Řidiče čekají na silnici u Libčevsi semafory, firma tam bude opravovat čtyři kilometry vozovky
Silničáři opravili silnici k Hořenci, nyní budou pokračovat dál k Libčevsi. Ilustrační foto
Most

Ústecký kraj - V druhé polovině března plánuje Ředitelství silnic a dálnic ČR zahájit opravu silnice I/15 v úseku Hořenec – Libčeves o délce 4,27 km. Zhotovitelem rekonstrukce téměř za 61 milionů korun bez DPH je společnost Ekostavby Louny. Jde o hlavní silnici spojující okresy Most, Louny a Litoměřice.

Předmětem prací je souvislá velkoplošná oprava asfaltového souvrství komunikace, úprava krajnic, pročištění propustků, úprava rigolů, zábradlí, svodidel a dopravního značení.

"Během stavebních prací, jejichž ukončení předpokládáme do 16 týdnů od zahájení realizace, vznikne pro řidiče dopravní omezení v podobě kyvadlového provozu řízeného semafory," uvedlo Ředitelství silnic a dálnic v Ústeckém kraji.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru