Mladík na Mostecku na útěku před policií skočil z okna na strom. Cestou na zem si polámal nohu
Ilustrační foto
Most

Most - Policisté informovali o případu na Mostecku, kdy se na útěku zranil chovanec z ústavu, kterého se chystali zkontrolovat.

Čtvrtečního dne krátce po půlnoci dostali policisté hlídkové služby informaci o hledané osobě. Mělo se jednat o mladíka, po kterém bylo vyhlášeno celostátní pátraní. Ten se od minulého týdne řádně nevrátil z vycházky, přestože mu okresní soud nařídil ústavní výchovu.

"Uniformovaná hlídka na základě získaného poznatku ihned vyrazila na uvedenou adresu do jedné z obcí za Mostem. Mládenec zřejmě zaregistroval zaklepání na dveře a hlasy policistů. Rozhodl se, že uteče oknem. Zachytil se stromu a seskočil dolů. Tím pro něj úprk ovšem skončil. Po gymnastické ukázce si přivodil zlomeninu spodní končetiny a zůstal ležet," uvedl mluvčí policistů Václav Krieger.

Strážci zákona poskytli sportovci první pomoc a přivolali zdravotníky. Sanitkou se svezl do nemocnice a po ošetření zpět do výchovného ústavu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru