Noční tragická dopravní nehoda u Hřenska! Auto shořelo, řidič zemřel v nemocnici
Foto: redakce
Most

Děčínsko - V neděli 12. února 2023 okolo čtvrt na deset večer se u Hřenska na Děčínsku stala vážná dopravní nehoda. Auto sjelo ze silnice a narazilo do stromu. Řidič utrpěl velmi vážná zranění.

Na místě zasahovali profesionální hasiči Děčín, dobrovolní hasiči Hřensko, ZZS a policisté. "Havarovalo zde jedno osobní vozidlo, které z dosud nezjištěných příčin vyjelo mimo komunikaci, kde došlo k nárazu do stromu a následnému požáru vozidla," řekla policejní mluvčí Eliška Roubíčková.

"Řidič utrpěl vážná zranění. Resuscitace byla úspěšná a byl převezen do ústecké nemocnice," uvedl Prokop Voleník, mluvčí krajské záchranné služby.

Muž byl poté několikrát resuscitován i v nemocnici. "Zranění byla velmi vážná. Pacient i přes veškerou snahu lékařů zemřel," sdělila mluvčí Krajské zdravotní Jana Mrákotová.

Silnice byla kvůli nehodě na několik hodin zcela uzavřena. "Příčiny a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování," dodala policejní mluvčí.

1302nehodahrensko

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru