SKUTEČNĚ SE STALO: Samozvaný ochránce planety kousnul jezdce na koloběžce
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Most

Klášterec nad Ohří – Chomutovský okresní soud se bude zabývat případem muže, který napadl majitele elektrické koloběžky. Odůvodnil to tím, že moderní vozítko ničí planetu. 

Nesouhlas s jízdou na elektrické koloběžce byl důvodem incidentu, který se odehrál na začátku měsíce v ulici 17. listopadu v Klášterci nad Ohří. Devětatřicetiletý muž v plastové masce tam přistoupil k řidiči koloběžky, který předtím zastavil u silnice a bavil se se svou známou. „Začal mu vysvětlovat, že s elektrickou koloběžkou ničí planetu a vulgárně mu nadával a hrozil. Přitom se ho opakovaně snažil fyzicky napadnout, což se mu však úplně nedařilo. Dotyčný se totiž bránil a útočníka od sebe opakovaně odstrčil," popsala situaci policejní mluvčí Miroslava Glogovská. Agresor pak měl během potyčky napadeného muže kousnout do malíčku. Nakonec ho řidič koloběžky zpacifikoval a držel na místě až do příjezdu přivolaných strážníků a policistů.

Útočník tak skončil na policejním oddělení a je podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví. Protože se výtržnosti dopustil již dříve, hrozí mu podle zákona v případě prokázání viny až tříletý trest.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru