Dvojice se vloupala do bistra v Trnovanech, pachatelé se odnesli skoro stovku lahví alkoholu
Ilustrační foto
Most

Teplice – Poslední květnový den došlo k vloupání do bistra v Trnovanech. V nočních hodinách pachatel vnikl přes vrata do provozovny a šel po alkoholu, kterého zde byly značné zásoby. Odnesl si 20 lahví šampusu, 67 lahví tvrdého alkoholu a 4 láhve vína. K tomu ještě přibalil elektrorozvaděč v hodnotě 10 tisíc korun.

Celkem majiteli vznikla škoda přes 40 tisíc korun. Po oznámení vloupání na linku 158 vyjeli na místo policisté včetně kriminalistického technika, který na místě zajistil několik stop. Rozeběhlo se policejní vyšetřování, které vedlo ke zdárnému konci.

 

Vyšetřovatelé zjistili, že krádež má na svědomí dvojice protřelých zlodějů. Jedná se o 40letou ženu, která již byla čtyřikrát v minulosti odsouzena za různé přečiny, a jejího druha, který již je také pětkrát soudně trestaný. Lahve alkoholu odnosili ve velkých taškách do vedlejší ulice, kde má žena bydliště. Oběma bylo sděleno podezření ve zkráceném přípravném řízení z přečinu krádeže ve spolupachatelství," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru