Ve Vysoké Peci kdosi střílí po kočkách ostré šipky. Jedna již musela na ošetření
Foto: Obecní úřad Vysoká Pec
Most

Vysoká Pec - Ve Vysoké Peci na Chomutovsku neznámý pachatel střílí šipky z takzvané foukačky na šipky. Znelíbily se mu očividně kočky, protože cílem útoku jsou právě ony.

„Šipka je dlouhá 13 cm, s ostrým hrotem. Minimálně jedno zvíře už muselo podstoupit zákrok u veterináře. Podobná činnost může být kvalifikována i jako trestný čin týrání zvířat a je to případ rozhodně pro policii, kterou neváhejte v případě potřeby zavolat," informuje obec své občany na sociálních sítích.

Podle pracovnice obecního úřadu podal trestní oznámení u policie majitel zraněné kočky, úřad k tomuto tedy již dle informací policie přistupovat nemusel.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru