Třináctku pod Hněvínem čekají opravy. Už teď je na místě dočasné dopravní značení
Foto: ŘSD Ústeckého kraje
Most

Most – V Mostě na silnici I/13 dnes odpoledne pracovníci Ředitelství silnic a dálnic Ústeckého kraje instalovali dočasné dopravní značení. Na dvou vybraných úsecích bude provoz převeden obousměrně do jízdního pásu směr Chomutov. V uzavřeném jízdním pásu směr Teplice začnou dělníci s hloubením příkopů a frézováním.

Ještě dnes dojde k převedení obousměrného provozu v režimu 1+1 do jízdního pásu ve směru na Chomutov. „V pravém jízdním pásu ve směru na Ústí nad Labem, který bude pro řidiče zcela uzavřen, začneme hloubením odvodňovacích příkopů a následně frézováním. Rekonstrukcí projde úsek od okružní křižovatky v Souši kolem jezera Matylda směrem na Komořany a úsek vedoucí městem kolem OBI. Velkoplošnou opravu asfaltového souvrství o celkové délce cca 3,5 km plánujeme mít hotovou v polovině července," uvádí společnost Ředitelství silnic a dálnic.
Zhotoviteli stavebních prací v hodnotě 73,13 mil. korun bez DPH je společnost EUROVIA CS, a.s. a SILNICE GROUP a.s.

Most přípravy na opravy 1

Most přípravy na opravy 2

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru