Jízda po dálnici D8 je dneska naprostým peklem. Záchranné složky na ní řeší několik dopravních nehod
Foto: HZS Středočeského kraje
Most

Dálnice D8 – Ještě ani nebyla odklizena odpolední nehoda kamionu, který brání průjezdu 21,6 km ve směru na Prahu, už řeší záchranné složky další kolize. Aktuálně jsou dvě nehody u exitu Bílinka a u Lovosic.

K první vážné nehodě došlo ve středu 21. června už v 11.30. Po této nehodě zůstal přes oba jízdní pruhy ve směru na Prahu před 22 kilometrem ležet kamion. Jeho řidič utrpěl otevřenou zlomeninu ruky. V současné době probíhají odklízecí práce a čeká se na odtah havarovaného vozu. Dálnice v tomto úseku bude uzavřena minimálně do 20.35 hod. 

V podvečer došlo k dalším dvěma nehodám. „Na 51,5 km ve směru z Německa na Prahu se před půl šestou srazily dvě řidičky, které jsou v péči záchranářů. Tento úsek je rovněž pro dopravu uzavřen. Sjíždí se na exitu 52," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová. Úsek by měl být zprovozněn po půl osmé. Podle mluvčího Zdravotnické záchranné služby byly ženy převezeny do litoměřické nemocnice s podezřením na středně vážná zranění.

Jen o patnáct minut dříve došlo k nehodě dvou osobních vozu za sjezdem na Velemín ve směru na Prahu. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru