Zdrogovaná žena v Mostě vstupovala před auta, strážníci ji pak našli ležet nedaleko kolejiště
Zdrogovaná žena musela na záchytnou stanici. Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámil v minulých dnech hodinu po poledni muž, že v ulici Chomutovská je podnapilá žena, která úmyslně vstupuje před projíždějící vozidla.

Strážníci na místě provedli kontrolu okolí a následně ve svahu na travnaté ploše za svodidly blízko kolejiště nalezli ženu, která se pokoušela vstát, ale nešlo jí to. Žena se strážníky nebyla schopna komunikovat, nevěděla, jak se jmenuje, jen opakovala „pomoc, pomoc“. Když se začala přibližovat ke kolejišti, strážníci ji odvedli mimo nebezpečí a přivolali zdravotnickou záchrannou službu.

"Strážníci ženě pomohli vylézt svahem k sanitnímu vozu, ale žena začal být značně agresivní, lehala si pod sanitku a útočila na zdravotníky a strážníky. Proto musely být použity donucovací prostředky a strážníci ženě přiložili pouta," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Přivolaní policisté na místě provedli orientační zkoušku na přítomnost návykových nebo jiných psychotropních látek s pozitivním výsledkem. Po převozu do nemocnice žena odmítala vyšetření a útočila na lékaře, proto bylo rozhodnuto o jejím převozu do protialkoholní a protitoxikomanické stanice v Teplicích, kam ji strážníci doprovodili.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru