REKLAMA
Další mateřinka v Mostě může přijímat více dětí. Která to je?
Mateřinka v Růžové ulici v Mostě. Foto: jip
Most

Most – Město Most pokračuje s úpravami svých školních zařízení tak, aby odpovídala poptávce. Tentokrát se dokončily stavební úpravy ve 4. mateřské škole v Růžové ulici. Díky nim se od nového školního roku navýší kapacita o 35 dětí.

„Prostory v 1. nadzemním podlaží měl dlouhá léta pronajaté Mezinárodní jazykový institut. Nájemní smlouva byla nájemci vypovězena a prostory jsme nechali zrekonstruovat na dvě třídy mateřské školy dle současných platných norem," vysvětlila náměstkyně primátora Markéta Stará.

Kromě uvedených úprav byl dobudován výtah do patra, který původně končil v přízemí. „V přízemí rovněž došlo k přebudování nevyužitých prostor na polytechnickou dílnu. Tento pavilon byl původně určen pro jesličkové děti a tomuto účelu odpovídala i momentálně nevyhovující dispozice," dodala náměstkyně. Mezinárodní jazykový institut prostory nijak významně dispozičně neměnil, ani neprováděl žádné rekonstrukce vnitřních prostor.

Na rekonstrukci město vynaložilo necelých 14 milionů korun včetně DPH.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru