Triatlon v neděli omezí dopravu u jezera. Kudy povedou objízdné trasy?
Ilustrační foto
Most

Most - V souvislosti se závodem Českého poháru v dlouhém triatlonu, který proběhne v neděli 13. srpna od 11 hodin u jezera Most, dojde k omezení dopravy. Objízdná trasa bude vedena po silnici I/13 a II/27.

Závod bude vedený od hlavní pláže jezera směrem k silnici č. III/2565, následně po silnici III/2565 směrem k silnici č. II/256, tam se dají závodníci doleva do Mariánských Radčic, kde se před obcí otočí a pojedou zpět po silnici č. II/256 od Braňan. Před křižovatkou s III/2538 se otočí a pojedou po III/2538 směrem k přesunutému kostelu a následně buď znovu na další okruh, nebo zpět na hlavní pláž k jezeru Most.

Uzavírka bude platit v celý den závodu a v místech možného kontaktu s vozidly bude pořadatelská služba, která je případně navede na objízdnou trasu. Objízdná trasa bude vedena po silnici I/13 a II/27.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru