Za brutální napadení řidiče autobusu padlo obvinění. Útočníkovi ještě nebylo ani osmnáct let
Ilustrační foto
Most

Most - V sobotu 5. srpna došlo v Mostě k napadení řidiče MHD. Slovní rozepře mezi řidičem a dvěma cestujícími vyústila fyzickým napadením řidiče, který musel být se zraněními ošetřen v nemocnici.

"V souvislosti s tímto případem bylo po provedeném prověřování sděleno jedné mladistvé osobě obvinění z pokusu těžkého ublížení na zdraví a z výtržnictví. Další okolnosti celé události jsou předmětem vyšetřování," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

O události jsme informovali v neděli 6. srpna ZDE. Podle tehdejších informací měla skupina lidí údajně řidiče u Centrálu vytáhnout z vozu, napadnout ho a začít ho bít. Muž se měl prý hlavou zranit o obrubník. Napadený řidič skončil s podezřením na vážná zranění v mostecké nemocnici.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru