Taxík Maxík je stále vychytanější. S naložením vozíčkářů pomáhá už měsíc naviják
TAXÍK MAXÍK VYJÍŽDÍ KAŽDÝ VŠEDNÍ DEN Z DOPRAVNÍHO PODNIKU. FOTO: OLDŘICH HÁJEK
Most

Most – Oblíbená služba Taxík Maxík nezahálí ani o letních prázdninách. Podle výpočtů města najezdil řidič speciálního vozu s klienty v červenci téměř 1 300 km. 

Ve 184 jízdách přepravil taxík v červenci celkem 204 osob s trvalým pobytem v Mostě a starších 70 let, nebo držitelů průkazu ZTP či ZTP/P. Z toho bylo 152 seniorů. S Maxíkem se svezlo také 32 osob s tělesným postiženým. „Novinkou je instalace navijáku, který se od 4. července používá ke snazšímu nakládání vozíčkářů do vozu," podotkl mluvčí města Vladimír Novotný.

Služba Taxík Maxík, určená seniorům a zdravotně hendikepovaným, je v Mostě provozována dopravním podnikem již šestým rokem. Vozí seniory po městě za zvýhodněnou cenu, která činí od února letošního roku 40 korun. S přepravovaným seniorem může jet jedna osoba jako doprovod také za zvýhodněné jízdné.

Taxík lze objednat telefonicky na čísle 778 76 76 76 nebo e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nejméně jeden pracovní den předem.

Taxík Maxík poskytuje své služby ve všední dny od 7 do 15 hodin (první jízda začíná v 7:15 hodin, poslední začíná ve 14:15 hodin), výhradně na území města Mostu včetně jeho částí Čepirohy, Rudolice, Souš, Starý Most, Velebudice a Vtelno.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru