AKTUÁLNĚ: Vrtulník právě odletěl s vážně zraněným motorkářem do traumacentra v Ústí
Ilustrační foto: e-deníky.cz
Most

Most – U vážné dopravní nehody osobního automobilu a motocyklu na silnici I/13 v Mostě - Souši před odbočkou na Litvínov zasahovali policisté i letečtí záchranáři. Podle svědků jel osobní automobil v protisměru.

„Vrtulník právě vzlétl se zraněným motorkářem. Je u něj podezření za vážné zranění. Míří proto do traumacentra v Ústí nad Labem," uvedl mluvčí Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje Prokop Voleník. Zásah policistů potvrdila také mluvčí PČR Veronika Hyšplerová: „Policisté se nyní zabývají zjišťováním příčin a okolnostmi nehody."

Policisté řídí na místě dopravu kyvadlově. Střídavě pouští auta jedoucí od Chomutova s vozy jedoucími od Litvínova.

Vrtulník letecké záchranné služby původně přistával v Děčíně u zraněného dítěte. Malého pacienta nakonec převezla do nemocnice sanitka, když byl vrtulník odvolán k nehodě v Mostě. 

 

IMG 20230814 WA0006

IMG 20230814 WA0005

OSOBNÍ VŮZ JEL V PROTISMĚRU. STŘETL SE S MOTORKÁŘEM. FOTO: ČTENÁŘ

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru