Řidička s vozem vylétla z malého srázu. Auto začalo hořet
Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Klášterec nad Ohří – Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje zveřejnil záběry z pondělní dopravní nehody, ke které došlo před obcí Nová Víska u Klášterce nad Ohří. Vůz začal po nárazu do stromu hořet. 

„Jednotka ze stanice Klášterec nad Ohří vyjela k dopravní nehodě s následným požárem u Klášterce nad Ohří. Dva lidé byli zraněni, vyproštěni z vozu před příjezdem jednotky. Hasiči požár zlikvidovali, zraněným poskytli předlékařskou pomoc a předali je Zdravotnické záchranné službě," informoval hasičský sbor.

Nehoda Klášterec 2

Foto: HZS Ústeckého kraje

Policejní mluvčí Miroslava Glogovská doplnila, že hlášení o nehodě obdrželi policisté v půl dvanácté: „Spolujezdce z havarovaného vozidla přepravila do nemocnice Letecká záchranná společnost, řidička putovala do nemocnice sanitkou. Okolnosti a příčiny nehody jsou předmětem vyšetřování."

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru