Válečná munice v Mostě. Našli ji dělníci při výkopových pracích
Munici nalezli dělníci při výkopových pracích. Foto: město Most
Most

Most – Během výkopových prací při rekonstrukci vodovodu a kanalizace v blízkosti ulice V Zahrádkách v Mostě byla nalezeno sedm dělostřeleckých granátů. Pyrotechnik Policie ČR nalezenou munici zabezpečil a transportoval k likvidaci.

Obyvatelé okolních domů se nemusí obávat o svou bezpečnost. „Aby se vyloučilo riziko podobného nálezu, bude na místě plánovaných prací v nejbližších dnech proveden pyrotechnický průzkum,“ informoval primátor města Mostu Marek Hrvol.

Místo je v současné době zabezpečeno a práce na rekonstrukci vodovodu budou pokračovat až po skončení průzkumu. Náhradní zásobování vodou je nadále zajištěno.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru