Foto: čtenář
Most

Most – Velké pozdvižení bylo ve středu odpoledne v centru Mostu, kde v ulici Konstantina Biebla přistával vrtulník se záchranáři. Ten nakonec ale na základnu odlétal bez pacienta. Na místě zasahovali také strážníci a policie. K události došlo na sousední třídě Budovatelů.

„Událost nám byla nahlášena krátce před půl druhou odpoledne. Vrtulník lékařské záchranné služby přiletěl kvůli muži, kterému spadlo na nohu víko od popelnice, pravděpodobně došlo k neporozumění při volání o pomoc. Vrtulník proto odletěl bez pacienta zpět na základnu, protože jeho letecký transport nebyl nutný," uvedl mluvčí policie Václav Krieger.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru