REKLAMA
Ilustrační foto: CC0
Most

Most – Návštěvníci volnočasového areálu, tedy hlavně děti, se mohou těšit na další herní prvky. Nové zábavné i relaxační místo nechá město vybudovat nedaleko nové soustavy vodních herních prvků. Budovat se začne ovšem až po sezóně, tedy na podzim. Jeho výstavba bude trvat cca dva měsíce. 

„V blízkosti nového vodního hřiště jsou v prostoru různě rozmístěny jednotlivé malé herní prvky. Ty se demontují a vybudujeme hřiště o velikosti asi jako je tomu u jezera Most," poznamenal primátor Mostu Marek Hrvol.

Děti se mohou těšit na hřiště se skluzavkou a velkou dřevěnou herní sestavu s věžemi, tobogány, mostky a lanovou dráhu – sestava bude ve stylu hradu. Takto vypadá skica: 

Předpokládané náklady na nové hřiště jsou ve výši 5,6 milionu korun bez DPH. „Poblíž nového hřiště také uděláme kuličkovou dráhu, která vzešla z participativního rozpočtu. Využijeme k tomu tamní svah, tedy bývalý břeh jezera," doplnil vedoucí odboru investic František Jirásek.

Rozmístění budoucích herních prvků je zakresleno v situačním plánku: 

Chybět nebude ani oblíbená lanová dráha. Zdroj: město Most

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru